Apa calda cu miros de sulf

Te-ai saturat de apa calda cu miros de sulf? Probabil ai incercat toate variantele de filtre! Avem solutia!

Apa calda cu miros de sulf

Bacteriile dezvoltate in boiler “Ferobacteria” si “Legionella” in boiler sunt direct raspunzatoare de apa calda cu miros de sulf. De cele mai multe ori aceste bacterii apar la boilere alimentate cu ape bogate in fier si mangan.

Caldura, umezeala, lipsa oxigenului si metalele sunt medii excelente pentru dezvoltarea acestor bacterii care elimina sulf in apa.

  • De cele mai multe ori deferizarea si dedurizarea apei sunt insuficiente. Totusi reprezinta un prim pas important in eliminarea mirosului de sulf de la apa calda.
  • Lampa uv nu este o solutie pentru miros. Ea se monteaza la intrarea apei in casa, bacteriile Legionella, raspunzatoare de apa calda cu miros de sulf, se afla in boiler. Lampa uv este eficienta pentru bacteriile din apa rece.
  • Ati incercat o desinfectie a boilerului cu clor, detartrant sau alte chimicale. Mirosul de sulf dispare, dar reapare la fel de puternic dupa doar cateva zile. In plus costul acestei operatii este mare, daca este facut de personal calificat.
  • Filtrarea prin carbune activ este ineficienta. Carbunele activ elimina mirosul de clor si o gama larga de chimicale. Filtrele cu carbunele activAi?? nu au nici un efect asupra bacteriilor sau a mirosului de sulf. Avand o textura poroasa, chiar este un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor.
  • “Fierberea” apei la 90 grade C. Unele boilere au o setare, la o anumita perioada ridica pentru scurt timp,temperatura apei la 90 grade C. Chiar daca pe scurt timp mirosul se estompeaza, revine puternic imediat ce boilerul revine la temperatura normala de functionare.

  Clack International a dezvoltat un produs pentru eliminarea problemei apei calde cu miros de sulf: – eficient in 100% din cazuri. – usor de montat. – cu costuri reduse de mentenanta mentenanta. Garantam prin contract eliminarea definitiva a problemei. Nu ezitati sa ne contactati! Inapoi la Lista de Intrebari Frecvente.