Deferizatoare si demanganizare

Deferizatoare si demanganizare – elimina fierul si manganul in exces din apa curenta!

Filtrele automate de deferizare te ajuta sa indepartezi fierul oxidat sau dizolvat din apa de la reteaua de alimentare. Adesea se intampla sa observi ca aceasta are o culoare galben-rosiatica, ce este cauzata de rugina. Statiile speciale de tratare a apei cu fier si mangan din oferta noastra iti vor da posibilitatea sa scapi de urmele care apar pe chiuveta, faianta, vasul de toaleta, cada sau cabina de dus. In plus, apa va fi limpede, iar hainele spalate isi vor pastra culorile intacte. Un alt efect benefic al acestor dispozitive este acela de a prelungi durata de viata al electrocasnicelor din gospodarie, precum centrala termica, boilerul, masina de spalat rufe sau cea de spalat vase.

In gama Clack, vei descoperi deferizatoare BIRM sau Pyrolox, pe langa alte aparate de tratare a apei, precum dedurizatoarele sau purificatoarele. Primele functioneaza cu ajutorul unui mediu filtrant conceput la cele mai inalte standarde de calitate, ce are efect atat asupra fierului, cat si a manganului. Cele din a doua categorie filtreaza apa prin intermediul unui mediu filtrant granular numit Pyrolox, eficient atat impotriva celor doua metale, cat si a hidrogenului sulfurat. Aceste aparate au avantajul de a nu functiona cu consumabile, ceea ce te ajuta sa economisesti sume importante.

Statiile cu filtru de deferizare te scapa de gustul metalic neplacut al apei si de depunerile de fier

Vei observa diferenta dintre apa normala si cea fitlrata printr-o statie de deferizare imediat, atat la nivelul gustului, cat si al urmelor pe care le lasa pe diverse obiecte. Pe langa aceste beneficii, filtrele automate de la Clack au calitatea de a se curata automat, printr-un proces de spalare inversa ce necesita doar apa. Poti comanda online dispozitivul potrivit pentru tine si vei scapa de grijile privind calitatea apei din gospodaria ta.

Se arată toate cele 12 rezultate