Deferizatoare BIRM

Deferizatoare BIRM – siguranta apei de calitate si optime pentru consum

Apele cu un continut ridicat de fier sau de mangan, elemente dizolvate si prezente in sursa de alimentare cu apa, nu pot fi, de multe ori, propice consumului si nu pot fi identificate vizual in unele cazuri. Apa cu continut in exces de fier are uneori o culoare galben-ruginie mai ales dupa expunerea la aerul atomsferic si intrarea in reactie de oxidare a fierului cu oxigenul.

Apele cu continut de mangan au un gust specific de mal sau de balta. Ambele elemente, fierul si manganul, in exces in apa, nu pot fi consumate sau folosite in gospodarie, fie din cauza mirosurilor si gustului specific, fie pentru ca lasa urme tipice ruginei pe vasele chiuvetelor, cazilor de dus, de toaleta sau faianta. De asemenea, se pot aduce prejudicii grave instalatiilor termice care folosesc apa pe post de agent termic (centrale termice, boilere, etc.)

Cea mai buna solutie in acest caz este folosirea unor filtre deferizatoare si demanganizare care, cu ajutorul mediilor filtrante de tip BIRM cu care sunt prevăzute, pot elimina, in anumite conditii de pH si de oxigenare, fierul si manganul in exces din apa bruta de alimentare.

Deferizatoarele BIRM – o alegere ideala pentru apa de consum sau pentru diverse isntalatii

Magazinul nostru online iti pune la dispozitie o gama variata de sisteme de eliminare a fierului si manganului din apa bruta cu deferizatoare Pyrolox sau deferizatoare BIRM de cea mai buna calitate, cu o durata indelungata de viata si cu eficienta de cel mai inalt grad. Achizitionand astfel de sisteme, vei beneficia de o apa de calitate pentru uz casnic sau industrial precum si de confort in utlizare, aparatele neavand nevoie de alte produse pentru intretinere sau regenerare.

Se arată toate cele 6 rezultate