Statii automate Ecomix

Statia de filtrare pentru apa potabila – ce presupune acest produs?

Statiile de filtrare moderne reduc aproape pana la zero cantitatile de substante cu potential periculos ce se gasesc in apa, precum fierul, manganul si amoniacul. Acestea confera apei un gust neplacut, dar pot avea si efecte nedorite asupra organismului. Produsul functioneaza pe baza procesului de distilare, extragand intr-un recipient separat ionii ce altfel ar forma saruri. De asemenea, aceste aparate au si un alt beneficiu, acela de a diminua nivelul de duritate al apei. Asadar, daca nu ai inca un dedurizator, un dispozitiv filtrant poate fi suficient, insa, acest lucru este influetat de o serie de alti factori.

 Statia de filtrare pentru apa – aspectele pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand faci alegerea

Pe clack.ro poti gasi o gama variata de produse care au ca scop filtrarea apei, atat cu o statie (simplex), cat si cu doua (duplex). Cele din urma au avantajul de a filtra apa 24/24, dedurizand constant, deoarece functionarea acestora este fara intrerupere, iar procesul de filtrare este efectuat pe rand de catre fiecare dintre cele doua dispozitive. Poti opta pentru un model cu un debit nominal mai mic sau mai mare, acesta avand valori cuprinse intre 25 L si 100 L. Astfel, poti alege sistemul potrivit in functie de nevoile tale si ale familiei.

 Un echipament de filtrare pentru apa din put poate fi insuficient, astfel incat este indicat sa potentezi efectul acestuia cu un denitrificator, care va reduce cantitatea de nitrati.

Statiile de filtrare pentru apa potabila Ecomix – Curatarea simpla a apei de acasa si din domeniul industrial

Tratarea apei de diferiti contaminanti reprezinta un mod excelent de a curata corespunzator acest lichid atat de pretios vietii oamenilor. Astfel, un rol important in acest sens il are statia de filtrare a apei cu fier si mangan, ce poate fi utilizata pentru uz casnic, dar si in fabrici de produse alimentare, de bauturi alcoolice sau sucuri, in spitale, spalatorii auto, ferme sau hoteluri. Nevoia de apa de calitate este satisfacuta perfect in acest mod, deoarece, statia automata de filtrare a apei retine sedimentele, particulele aflate in suspensie, fierul si manganul oxidat. In magazinul Clack.ro poti gasi numeroase produse destinate curatarii apei, printre care se numara purificatoarele, deferizatoarele, filtrele de apa cu osmoza inversa, sterilizatoarele UV, statiile de filtrare si nu numai.

Statiile de filtrare apa Ecomix – Ideale pentru eliminarea celor mai raspandite probleme ale apei

In magazinul nostru poti gasi statii de filtrare a apei potabile cu mediu de filtrare Ecomix  si cu volum mediu filtrant diferit (25, 30, 35, 40, 50, 70, 80, 100L). Acestea pot fi montate la reteaua centralizata de apa, dar si la puturi si fantani, reusind cu succes sa ofere apa limpede si curata, eliminand 5 dintre cele mai frecvente probleme: duritate, fier, mangan, amoniac si materie organica. Ecomix se remarca prin greutate redusa, consum mic de sare si prin faptul ca necesita debite mici de spalare. Se inlocuieste dupa 5-8 ani de la instalare, tinand cont de calitatea apei brute si de numarul de regenerari.

Se arată toate cele 9 rezultate