Dedurizatoare duplex

Dedurizatoarele duplex – Produse ce ofera apa dedurizata 24 de ore din 24

Dedurizatoarele duplex elimina sarurile de calciu si magneziu si functioneaza, in principiu, la fel ca dedurizatoarele simplex, diferenta fiind faptul ca ofera apa dedurizata pe tot parcursul zilei, intr-un mod continuu. In magazinul Clack.ro se pot gasi diferite tipuri de dedurizatoare apa, indiferent ca este vorba despre dedurizatorul simplex, duplex sau despre dedurizatorul cabinet, usor de programat si de folosit.

Dedurizatoarele de apa duplex – Ideale pentru zona comerciala si industriala

Dedurizatoarele duplex nu sunt sisteme casnice, gasindu-si utilitatea in zona comerciala si industriala de fapt. Acest sistem are doua coloane cu rasina, una functionala, alta in stand-by, asa ca in momentul in care rasina aflata in comanda de lucru este epuizata, dedurizatorul face automat schimbul si in lucru intra cealalta coloana. In magazinul nostru gasesti produse de calitate superioara. Un exemplu in acest sens este statia de dedurizare duplex formata din doua statii de dedurizare simplex identice, pilotate in mod duplex alternant printr-o vana de comanda. Piesele se pot inlocui fara probleme si fara efort, chiar fara scule speciale. Pentru aplicatii mai complexe, se poate seta statia pana la 9 etape de spalare. De asemenea, se poate mentiona si statia de dedurizare duplex twin care nu intrerupe furnizarea apei pe durata regenerarii (ca in cazul dedurizatorului simplex), fiiind comandata de valva electronica – volumetrica.

Daca ai nevoie de un dedurizator duplex pentru afacerea ta, atunci cerceteaza oferta magazinului nostru si alege in cunostinta de cauza. Preturile sunt accesibile, iar produsele ideale pentru un business de succes.

Se arată toate cele 2 rezultate