Denitrificatoare

Denitrificatoarele transforma rapid apa de la retea in apa potabila

Sanatatea ta si a familiei tale este esentiala, asa ca trebuie sa te asiguri ca tot ceea ce consumati nu contine elemente daunatoare. Cu ajutorul echipamentelor Clack, apa de la retea poate fi folosita fara griji.

Nitratii sunt componente chimice incolore, inodore si insipide. Chiar daca sunt indispensabile pentru formele de vita, acestia sunt daunatori pentru sanatate in cantitati mari. Prin urmare, trebuie sa iei masurile necesare pentru ca apa utilizata in gospodaria ta sa aiba compozitia corecta. Statiile de denitrare de la Clack sunt automatizate si dotate cu cu o valva de control, caracteriztate prin fiabilitate si robustete, cu o rezistenta sporita, ce iti va oferi posibilitatea de a utiliza echipamentul timp indelungat. Designul statiilor de denitrare iti permite sa customizezi fiecare etapa de spalare, tindn cont de necesitatile casei tale si de calitatea apei brute.

Statiile de denitrare automatizate inlatura nitratii si sulfatii din apa

Denitrificatoarele Clack au diverse volume si functioneaza pe baza de mediu filtrant si rasina anionica si schimbator de ioni. In cazul in care este nevoie, se pot dota cu By-pass Clack original, dar si cu flotor saramura. Prin intermediul echipamentelor dedurizatoare pentru apa, vei avea parte de apa curata, mai buna la gust si cu o compozitie chimica la cele mai bune standarde. De asemenea, vei avea parte de un debit ridicat, cu caderi mici de presiune. Alege sa montezi echipamentele avansate de la Clack și sa te bucuri de siguranță pentru toți membrii familiei!

Se arată toate cele 8 rezultate