Filtre cu carbune activ

Filtrul pentru apa potabila cu carbune activ inlatura impuritatile, eliminand gustul si mirosul neplacut

Acest aparat elimina clorul si alte impuritati, reusind sa indeparteze gustul neplacut si mirosul intepator. Este indispensabil atat pentru locuintele individuale, cat si pentru locatiile afacerilor care ofera servicii in diverse industrii, precum industria alimentara. Din acest motiv, in oferta magazinului nostru, vei gasi mai multe modele de filtre cu carbune activ pentru apa potabila, astfel incat sa il poti alege pe cel care se potriveste cel mai bine nevoilor personale sau ale afacerii tale.

Oricare ar fi modelul ales, va fi dotat cu o valva de comanda electronica-temporala, care ajuta la programarea momentului pentru spalarea inversa (proces necesar bunei si indelungatei functionari). Debitul tehnic variaza in functie de fiecare model in parte, fiind cuprins intre 0.6 si 2 metri cubi per ora. In ceea ce priveste debitul casnic, acesta este cuprins intre 4 si 1.2 metri cubi per ora. Modelele de tip „high flow” au cel mai mare volum al mediului filtrant, 100 si 80 de litri. Pentru a afla pretul unui astfel de aparat, trebuie sa soliciti o oferta pe site.

Filtrul pentru apa cu carbune activ – cum functioneaza?

Procesul de indepartare al impuritatilor se bazeaza pe capacitatea carbunelui activ de absorbtie si reducere catalitica. Avand o suprafata poroasa, el reuseste sa preia si sa indeparteze elementele care nu trebuie sa se regaseasca in apa consumata.

Poti apela, de asemenea, la serviciile de analiza a apei potabile, pentru a afla ce trebuie sa faci pentru a creste nivelul de puritate al acesteia. Iti punem la dispozitie si aparate precum pompe dozatoare sau dedurizatoare.

Se arată toate cele 7 rezultate

Filtrul cu carbune activ se recomanda pentru tratarea apei in vederea eliminarii clorului liber, a materialelor organice si pentru imbunatatirea considerabila a proprietatilor organoleptice ale apei. De asemenea, prin proprietatile rapide ale carbunelui activ, are loc un tratament al apei pe cale naturala, scopul fiind acela de a inlaturar gustul si mirosulu neplacut al acesteia.