Filtre impuritati manuale

Filtre de impuritati manuale pentru sisteme de tratare a apei

Tratarea apei pentru folosirea in domeniul casnic sau chiar al industriei se poate realiza in mod simplu cu ajutorul filtrelor de apa pentru impuritati care au drept rol principal retinerea particulelor de anumite dimensiuni si fortarea acestora de a se depune si de a fi eliminate din debitul normal de apa.

Prin blocarea si retinerea diverselor tipuri de particule se obtine o apa de calitate care poate fi propice consumului uman sau poate fi folosita in diverse aplicatii industriale. In plus, filtrele de impuritati manuale pot fi folosite si pentru a proteja elementele de automatizare ale filtrelor de apa automate, elemente ale statiilor de dedurizare sau ale rasinilor de dedurizare.

Filtre pentru impuritati manuale de calitate si durabile

Magazinul nostru online iti pune la dispozitie o gama diversa de filtre de impuritati manuale care pot fi folosite in diverse aplicatii cu diverse surse de apa. Filtrele pe care ti le oferim pot fi accesorizate cu cartuse filtrante cu diverse grade de finete care pot opri impuritati de ordinul micronilor in ceea ce priveste marimea suspensiilor din apa. De asemenea, cartusele filtrante pe baza de carbune activ granular elimina clorul cu care poate fi tratata apa din sursele de alimentare. In toate situatiile, achizitionarea si montarea unui filtru de impuritati manual va conduce la o calitate superioara a apei pentru consum sau pentru uz tehnic, fiind, din acest punct de vedere, o investitie utila in orice domeniu casnic sau industrial.

Se arată toate cele 3 rezultate