Pompe Dozatoare

Pompa dozatoare ajuta la eliminarea bacteriilor din apa

Pompa dozatoare este proiectata pentru a pompa un debit foarte precis al unei substante chimice, precum clorul, intr-un flux de apa. Astfel, o pompa dozatoare cu clor va furniza produsul chimic prin extragerea unei cantitati masurate si injectarea volumului de substante in conducta care este dozata. Acestea sunt utilizate intr-o varietate de medii, de la agricultura, industrie, productie si medicina, pana la uzul casnic.

Rolul pompelor cu clor este foarte important in procesul de obtinere a apei potabile. Printre avantajele utilizarii unui astfel de dispozitiv, atat la nivel industrial, cat si casnic, se numara eliminarea bacteriilor si virusurilor din apa, asemenea unui sterilizator, dar si protectia reziduala impotriva recontaminarii. Pe langa purificare, clorul mai ajuta si la indepartarea gusturilor si a mirosurilor neplacute, controleaza acumularea de mazga in conductele de retea si rezervoarele de stocare si ajuta la eliminarea compusilor de azot nedoriti din apa.

Pompa dozator – De ce sa alegi un astfel de dispozitiv

Pompele de dozare cu diafragma furnizeaza o etansare ermetica intre mecanismul de actionare si camera de compresie, permitand sistemului sa transfere si sa evacueze mediul fara a adauga lubrifiant. Incercand sa compenseze diferenta de presiune dintre doua medii, fluidul se deplaseaza in mod natural din spatiul cu presiune mai mare in spatiul cu presiune mai mica, rezultand o miscare descendenta, apoi o crestere si, intr-un final, pomparea fluidului.

Folosirea pompei de clor cu diafragma aduce cu sine o serie de beneficii. Avantajele de luat in calcul sunt rezistenta la abraziune si coroziune si capacitatea de autoamorsare. Astfel, datorita separarii etanse intre camera de pompare si componentele de transmisie, acestea pot functiona in modul de autoamorsare sau in cazul unei rupturi in conducta de aspiratie fara consecinte negative. Asadar, daca doresti sa ai parte de apa curata si sigura pentru consum, fie pentru afacerea ta sau pentru uzul caznic, nu mai sta pe ganduri si solicita oferta de pompe dozatoare cu diafragma disponibila pe magazinul online Clack.ro!

 

Se arată toate cele 2 rezultate