Purificatoare apa

Purificatoarele pentru apa de la robinet elimina toate impuritatile fizice

Pe teritoriul Romaniei, apa de la retea contine reziduuri nocive pentru sanatate si este indicat sa nu fie consumata fara a fi filtrata. De aceea, Clack vine in ajutorul tau cu o gama de produse, precum dedurizatoarele sau filtrele, care sa te ajute in acest sens, printre care si purificatoare speciale.

Impuritatile fizice din apa, precum rugina, malul sau nisipul nu trebuie sa mai reprezinte o problema pentru tine si familia ta. Ele pot fi indepartate printr-un proces de filtrare capilara specifica purificatoarelor Clack. De asemenea, un astfel de aparat elimina clorul, plumbul si alte metale grele din apa, precum mercurul, seleniul, cobaltul, ce pot aparea in diverse regiuni. In plus, nu vei mai intampina probleme legate de duritatea apei, deoarece un purificator cu ultrafiltrare elimina fierul din continutul acestuia.

Purificator de apa – Alege a care pastreaza mineralele benefice ale apei

Purificatorul poate fi montat cu usurinta sub chiuveta de la bucatarie de acasa, astfel ca vei avea la dispozitie apa de cea mai buna calitate in orice moment al zilei. Toate chimicalele, precum insecticidele, ierbicidele si pesticidele vor fi retinute, iar tu vei putea consuma apa potabila pentru gatit sau orice alte nevoi.

Spre deosebire de purificatoarele cu osmoza inversa, cele cu ultrafiltrare nu elimina apa sau mineralele in sistemul de canalizare. In plus, mineralele cu efect pozitiv asupra organismului, cum sunt magneziul, calciul sau potasiul, sunt pastrate in continutul apei. Investitia intr-un asemenea aparat este una avantajoasa, date fiind toate beneficiile de care te vei bucura odata cu instalarea lui. Nu ezita sa comanzi online acum!

Se arată singurul rezultat